ISCCE

Pàgina d'inici » CURSOS » CURSOS D’ANGLÈS PER A PERSONES EN SITUACIO D’ATUR

CURSOS D’ANGLÈS PER A PERSONES EN SITUACIO D’ATUR

Anuncis

iStock_000019068994XSmallEsta clar que l’aprenentatge d’una llengua estrangera, i en especial l’anglès, es fa imprescindible avui dia. No parlar anglès s’ha convertit en un ítem excloent a l’hora d’obtenir  un treball, qualsevol treball, perquè està comprovat que es demana tant per els llocs  més modestos com els més especialitzats.

Però l’anglès no només multiplica les nostres possibilitats a l’hora de trobar una feina, també ens prepara per entendre altres cultures, per estar millor informats ja que no tindrem problemes en accedir a texts científics , culturals, televisió o pel•lícules en anglès, en ajudarà a l’hora de viatjar perquè és un idioma universal, i sobretot, perquè és imprescindible un bon domini de l’anglès si volem estudiar una carrera universitària.

LANGUAGES FOR BUSINESS, filial de UNIVERSLIA ISCCE, per a les empreses, continua la seva singladura amb un programa subvencionat per aportar el nostre gra de sorra a la comunitat de Tordera, de la que L4B i ISCCE se’n senten part.

CURSOS D ‘ANGLÈS PER A PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR

Anuncis
%d bloggers like this: